-

محیط زیست (زیست بوم) به همه محیط‌هایی که در آن‌ها زندگی جریان دارد گفته می‌شود.[۱] مجموعه‌ای از عوامل فیزیکی خارجی و موجودات زنده که با هم در کنش هستند محیط زیست را تشکیل می‌دهند و بر رشد و نمو و رفتار موجودات تأثیر می‌گذارند.[۲] حفاظت محیط زیست در قرن بیست و یکم به عنوان یکی از هشت هدف توسعه هزاره و یکی از سه پایهٔ توسعهٔ پایدار شناخته می‌شود.[۳]

http://www.vahidthinktank.com/images/Reports/1/9-1.jpg



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 25 / 11 / 1389برچسب:محیط زیست (زیست‌بوم), توسط رضا محمدی
روند و سطح مصرف انرژي در دنيا، تحت عنوان سه سناريو، در چشم انداز انرژي جهان سال ۲۰۱۰ مورد بحث قرار گرفته است. البته با توجه به اصول سناريوسازي، تصميم بر پايه سه سناريو، چندان مطلوب نيست، زيرا در عمل به خلق سه سناريوي خوش بينانه، بدبينانه و ميانه مي انجامد و اين مسئله همانند يك تله عمل ميكند زيرا فرد در نهايت، سناريوي ميانه را به عنوان محتمل ترين سناريو انتخاب خواهد كرد.با اين حال، آنچه در اين چشم انداز به عنوان رويه در پيش گرفته شده است، تدوين سه سناريو بوده است. اين سناريوها از نقطه نظر سياستهاي انرژي و محيط زيستي با يكديگر متفاوت ميباشند.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ دو شنبه 23 / 11 / 1389برچسب:ارزيابي سناريوهاي محتمل آينده انرژي جهان , توسط رضا محمدی

از آنجا که یکی از اهداف پیروزی انقلاب اسلامی رفع محرومیت از مناطق کمتر توسعه یافته و یا به عبارت روشن تر محروم کشور می باشد، این مهم از دلمشغولی های اساسی دولت های پس از انقلاب بوده و در این زمینه گام های مهمی نیز برداشته شده است. اما به رغم گرایش های فوق و با همه تلاش هایی که صورت گرفته، هم اکنون گستره ای از کشور که حوزه جغرافیایی بااهمیتی چون مناطق و نواحی مرزی و زیست بوم های ارزشمند طبیعی در زمره آنهاست، به دلایلی از قبیل انزوای جغرافیایی، ناهماهنگی ها، ناامنی های ناشی از جنگ تحمیلی و عوامل محدودکننده امنیت سرمایه گذاری، از چرخه توسعه بازمانده اند.

http://www.aftab.ir/articles/social/other/images/96026efd018828b3d64361f2233f7a2f.jpg



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ دو شنبه 23 / 11 / 1389برچسب:آمایش سرزمین,زیربنای توسعه , توسط رضا محمدی

لَنگَرود یک شهر ساحلی (ساحل چمخاله) در شمال ایران و نزدیک به لاهیجان می‌باشد. جمعیت این شهر بر پایه آمار سرشماری سال ۸۵ برابر با ۱۷۴٬۶۲۹ نفر است.[۱]

نام لنگرود، برای نخستین بار در سال ۵۱۲ هـ.ق. در متون تاریخی ذکر شده‌است. این سال مصادف با مرگ سلطان محمد پسر ملک شاه آلب ارسلان است. در دوره صفویان، خصوصاً در دوره سلطنت شاه عباس اول، شهر لنگرود مرکز حوادث مهمی بوده‌است. فرار احمد خان حاکم لاهیجان از لنگرود و دستگیری اعضای خانواده وی توسط کیا فریدون حاکم گیلان و تحویل آنها به شاه عباس، از جمله رویدادهای مهم این دوره شهر است. نادر برای سرکوب تاتارهای شرق مازندران و توسعه تجارت و دستیابی به دریا، لنگرود را برای ایجاد پایگاه دریایی و کارخانه کشتی‌سازی انتخاب کرد و در توسعه آن کوشید. در زمان قاجار نیز لنگرود مورد توجه قرار گرفت. این شهر، امروزه یکی از مناطق زیبای گردشگری در استان گیلان است.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ یک شنبه 22 / 11 / 1389برچسب:لنگرود, توسط رضا محمدی

صفحه قبل 1 ... 5 6 7 8 9 ... 104 صفحه بعد