-

حوادثي مثل سيل و زلزله كه در سطح كشور از احتمال وقوع بالاتر برخوردارند از طريق ساخت سدها، سيل بندها و بندهاي انحرافي و آبخيزداري مناطق كوهستاني و شيبدار و نيزبا ساخت منازل مسكوني مقاوم در سطح قابل ملاحظه اي كاهش مي يابند. هر يك از عناصر جوي به تنهايي مي تواند بلاياي مهمي مانند افزايش دما و گرمازدگي، سرعتهاي زياد باد و وقوع توفان، بارشهاي تندري و وقوع تگرگ، يخبندان و سرمازدگي و ... را ايجاد كند. اما بيشترين خسارات جاني و مالي بر اثر پديده هاي جوي تركيبي و خطرات ثانويه ناشي از آنها مي باشد، مانند توفان، رعد و برق، خشكساليها، سيل، آتش سوزي و ...

 



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ جمعه 2 / 6 / 1390برچسب:حوادث طبيعي راههاي پيشگيري و كاهش خسارات, توسط رضا محمدی

در اینجا به معرفی بعضی از نقاط گردشگری گیلان میپردازم امیدوارم مفید واقع شود .

http://www.gchto.ir/main/media/first/img/photo%20(11).jpg



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ دو شنبه 7 / 3 / 1390برچسب:جاذبه های گردشگری و پارک های جنگلی گیلان , توسط رضا محمدی

مانگروها گروهي از درختان و درختچه هاي اسكلروفيل پهن برگ هميشه سبز هستند كه در باتلاقها و در امتداد كرانه هاي ساحلي در منطقه جزر و مدي (intertidal) ، در نواحي استوايي و زير استوايي و در مصب رودخانه ها (محل برخورد آب شور و شيرين) بين عرضهاي 25 درجه شمالي و 25 درجه جنوبي رويش دارند. اين گياهان در منطقه جزر و مدي واقع هستند جايي كه خاك، رسوبي، ريز دانه ، غرقاب و شور است. در زمان مد تنها تاج اين درختان از سطح آب فراتر قرار مي گيرد اما در زمان جزر تقريباً تمام قسمتها بيرون از آب مي باشند. حدود 110 گونه گياهي به عنوان گياهان مانگرو شناخته شده اند كه تنها تعدادي از آنها از مانگروهاي حقيقي به شمار مي آيند. از گونه هاي مهم مي توان به Avicennia marina (حرا، مانگروي سفيد يا خاكستري) و Rhizophora mangleچندل يا مانگروي قرمز) اشاره كرد. مانگروها حدود 75 درصد رويشهاي ساحلي را در مناطق استوايي و زير استوايي جهان تشكيل مي دهند و در آسيا، آفريقا، آمريكا و استراليا رويش دارند. تنوع گونه اي در گياهان مانگرو در نيمكره شرقي به مراتب بيشتر از نيمكره غربي است به گونه اي كه بزگترين جنگلهاي مانگرو جهان در بنگلادش و هند واقع هستند.

http://www.irandeserts.com/pics-5/hara-2big.jpg



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ سه شنبه 22 / 12 / 1389برچسب:جنگلهای مانگرو, توسط رضا محمدی

غار، حفره‌ای است که بطور معمول بر اثر حل شدن نگ‌ها با آب و ذوب شدن یخ‌ها ایجاد می‌شود. بزرگترین و شگفت‌انگیزترین غارها در سنگ‌های آهکی بوجود آمده‌اند. بعضی غارها، فقط یک حفره کوچک‌اند که فقط یک نفر می‌تواند وارد آن شود. برخی دیگر، گذرگاه‌ها و اتاقک‌های تو در تو دارند. پارک ملی غار ماموت در کنتاکی، در ایالات متحده آمریکا، طولانی ترین غار دنیاست. راهروهای درهم‌پیچیدهٔ این غار، روی هم ۵۶۰ کیلومتر طول دارند. در ایران نیز غار علی‌صدر از غارهای بسیار دیدنی و طولانی استان همدان است و همچنین غار چال‌نخجیراستان مرکزی یکی از زیباترین غارهای آهکی جهان است.

http://varjin.persiangig.com/hang-son-doong-cave-4.jpg

 



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ سه شنبه 22 / 12 / 1389برچسب:غار, توسط رضا محمدی

صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 ... 104 صفحه بعد