-

تعريف: ژئوتوريسم، جئوتوريسم، توريسم جغرافيايي (Geo Tourism) يكي از رشته‌هاي تخصصي اكوتوريسم است كه به معرفي پديده‌هاي زمين‌شناسي به گردشگران با حفظ هويت مكاني آنها مي‌پردازد.ژئوتوريسم از علوم ژئومورفولوژي، ژئوتكنيك، ژئوفيزيك زميني، ژئوشيميايي و كليماتولوژي بهره برده و كارشناسان علوم زمين و علاقه‌مندان به طبيعت را براي بازديد از جاذبه‌هاي زمين دعوت مي‌كند. حفظ محيط زيست و چشم‌اندازهاي آن، عدم تغيير و خودداري از دخالت انسان در بر هم زدن چهره زمين از اهداف اصلي ژئوتوريسم است.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ دو شنبه 7 / 3 / 1398برچسب:ژئوتوريسم Geo Tourism , توسط رضا محمدی

با سلام خدمت تمامی دوستانی که در این رشته تحصیلی وسیع موفق بودند باید بگویم ناراحت هستم از اینکه این رشته در دانشگاههای داخل بسیار نادیده گرفته میشود و مردم و خانواده ها علاقه ای به ارتقا علمی عزیزانشان در این رشته را ندارند البته حق دارند چون زیر ساختهای شغلی یا وجود ندارد و یا اصلا باز هم وجود ندارد این مشکلی بسیار عظیم است که واقعا نمیدانم چگونه باید رفع گردد امید است بتوانیم روزی شاهد پیشرفت این قبیل علوم در کشورمان باشیم 

از دوستانم که علاقمند هستند یا هم اکنون در این رشته مشغول به تحصیل می باشند میخواهم که از کپی مطالب و ارائه آن بعنوان مقاله بپرهیزند هرچند کپی با ذکر منبع فراهم شده 

با تشکر و آرزوی موفقیت برای شما 

رضا محمدی

ارسال در تاريخ یک شنبه 24 / 7 / 1394برچسب:سخن مدیر, توسط رضا محمدی

كلمه فرسايش كه در انگليسي و فرانسه به آن اروژن و اروزيون(Erosion) مي گويند از ريشه لاتين به معناي سائيدگي مي باشد وعبارتست از سائيده شدن سطح زمين.

 به طور كلي فرسايش به فرآيندي گفته مي شود كه طي آن ذرات خاك از بستر اصلي خود جدا شده و به كمك يك عامل انتقال دهنده به مكاني ديگر حمل مي شوند. در صورتي كه عامل جداكننده ذرات از بستر و انتقال آنها به مكاني ديگر حمل مي شود، آب باشد به آن فرسايش آبي گفته مي شود. اگر عامل جدا كردن ذرات وانتقال آنها باد باشد فرسايش بادي واگر يخچال باشد فرسايش يخچالي ناميده مي شود .



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ شنبه 5 / 6 / 1392برچسب:فرسایش و انواع آن , توسط رضا محمدی

در تمام نيمه اول قرن اخير ايالات متحده آمريکا به شکل فشرده و همراه با تغيير کاربري هاي واحدهاي همسايگي توسعه يافته است. اين انگاره با تغيير فوري و سريع معماري مدرن و منطقه گرايي و صعود به سمت اتومبيل گرايي شروع شد. بعد از جنگ جهاني دوم، سيستم جديدي از توسعه و پيشرفت در سراسر آمريکا به کار برده شد. جابجايي همسايگي ها با رويکرد تفکيک شديد، بنا به نوع بهره برداري که به عنوان رشد حومه شهري (CSD) شناخته شده بود به صورت نامنظم و پراکنده شروع به کار کرد. اکثر شهروندان آمريکايي در حال حاضر در واحدهاي اجتماعي حومه شهري که در 50 سال اخير ساخته شده است، زندگي مي کنند.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ دو شنبه 4 / 3 / 1392برچسب:اصول شهرسازی مدرن , توسط رضا محمدی

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 104 صفحه بعد